VOEDING

Lekker in je vel en een gezond gewicht. Dat willen we toch allemaal? Voor sommige van ons is dat een uitdaging die ze makkelijk aangaan maar dat geldt niet voor iedereen. Er kunnen omstandigheden zijn die er voor zorgen dat je even uit de pas loopt. Een periode van zorg, van ziekte, niet genoeg kunnen bewegen, psychische problemen. Voor dat je het weet is je conditie achteruit gegaan en misschien het gewicht toegenomen of zelfs wel afgenomen. 

 

 

IK WIL JE HELPEN

Samen kijken we wat we kunnen doen op het gebied van voeding en wellicht ook van bewegen. Goede en gezonde voeding is cruciaal om je weer fit en energiek te voelen. Uitgangspunt bij mijn adviezen zijn pure en eerlijke producten zonder toevoegingen, geen ingewikkelde schema’s of moeilijke recepten maar eenvoudig, smaakvol en gezond (leren) eten! 


Heel bijzonder dat God van begin af aan al richtlijnen gaf voor gezonde voeding. Wij houden ons nu aan de Schijf van 5; een mooie basis om vanuit te gaan maar ook hier kunnen nog  nuances aangebracht worden. Gezonde voeding is zo ongelooflijk inspirerend en leuk om mee aan de slag te gaan! Ik daag je uit! We gaan er samen een mooi traject van maken en het gaat lukken!

Zo ziet een sessie eruit:

Wat kun je verwachten van een eerste sessie? We gaan aan de hand van het intakeformulier het doel formuleren. 

 

Waar liggen de knelpunten? Waar heb je behoefte aan? We gaan kijken naar eetpatronen, beweegpatronen, psychologische patronen, je boodschappen, je gezin als dit van toepassing is, bereiden van eten etc..