Mijn naam is Carolien Lodder en ik loop al wat jaartjes rond op deze aardbol. Je zou ook kunnen zeggen, al wat levenservaring en een rugzak vol met inspiratie! Wat vind ik belangrijk in dit leven? In de eerste plaats mijn mooi lieve gezin. Verder vind ik af en toe lekker er op uit ook een fijne tijdsbesteding. Even lekker in de “niets moet modus”! En dan kom ik bij mijn motto.

Leef en Beweeg! Wat een heerlijkheid als je in de natuur wandelt, fietst of sport! Soms zoek ik een zwaardere uitdaging om een doel te hebben waar ik naar toe kan trainen. Het geeft een boost als je tijdens een run uiteindelijk over de finish komt!
Bij mijn motto hoort ook eerlijk en gezond eten. Graag spit ik op internet of op andere bronnen naar lekkere recepten. Bij voorkeur wordt alles zelf bereid en ga ik voor eerlijke en verse producten zonder toevoegingen. Als ik een nieuw recept probeer zeg ik wel eens: “misschien valt de smaak tegen maar de kleuren van het gerecht zijn in ieder geval prachtig”

Niets is fijner dan gezellig aan tafel met mensen die je lief en dierbaar zijn. En ja dat mag af en toe best met een glaasje wijn erbij! 

Bij Leef en Beweeg hoort ook mijn innerlijk. Bij alles wat ik doe ben ik bewust dat bij alles waar “te” voor staat alarmbellen gaan rinkelen. Niet teveel hooi op mijn vork nemen bijvoorbeeld. Niet teveel piekeren, geen stress en nog wat andere zaken! Niet altijd makkelijk om dat opzij te zetten maar het lukt mij steeds beter! 
Het belangrijkste uit mijn rugzak is dat alles waar vanuit ik leef en doe gefundeerd is op mijn geloof in mijn Grote Hemelse Coach. Hij is, was en zal er zijn!  

Die rugzak met inspiratie wil ik graag uitdelen aan anderen! In mijn werk- en leefomgeving zie ik mensen die door meer bewegen en gezond eten zoveel gezondheidswinst kunnen behalen. Ook een fitter en energieker leven! Graag deel ik ook uit aan mensen die het leven even niet meer zien zitten, tegen grenzen aanlopen, willen ontdekken wat hun passie is, af willen vallen, willen leren bewegen, zichzelf meer leren kennen etc. Mijn passie hiervoor ga ik concretiseren!

Have Faith in jezelf! Je kan het! Wat je doel ook is, aar bovenal, je Faith in God! Hij wil je basis zijn voor al je doelen die je wil bereiken in het leven! 

Kun je niet wachten en wil je al graag contact of een afspraak maken? Je kunt mij bereiken via info@carolienlodder.nl.

Faithcoach Carolien